Artworks in stock

Opening hours: Wed-Fri: 12-17 // Sat: 11-15

Art Herning 2019 viser det hele frem

Slut dato: 2019-02-03

Dansk Galleri Sammenslutning (DGS) åbner fredag d. 1. februar i Herning Kongrescenter deres største samlede manifestation af samtidskunst.

I år holder adm. direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv åbningstalen kl. 14. Derefter åbnes dørene til Art Herning 2019 hvor hele 40 af landets førende gallerier er samlet med det ene formål at give de besøgende en stor og varieret oplevelse af udsøgte kunstværker, som kan opleves i de danske gallerier.


Beate Höing | VERONIKA | 47 X 18 X 18

Galleri NB er naturligvis med igen. Som et af de danske gallerier med det største antal udenlandske kunstnere, kan gæsterne forvente et højt kunstnerisk niveau og et friskt internationalt pust.

Blandt andet får Beate Höing debut på Art Herning. Den tyske kunstner har sit atelier i Coesfeld tæt på Munster. Her skaber hun sine keramiske skulpturer i en fusion mellem populære porcelænsfigurer og hendes egne keramiske elementer. Et utroligt spændende mix, som i høj grad vil skabe forundring blandt publikum.

Galleri NB præsenterer i alt ni kunstnere. De har længe forberedt sig til kunstmessen, hvilket betyder, at man på stand 214 kan glæde sig til at se nye værker af: Nana Rosenørn Holland Bastrup, Toon Berghahn, Andrea Damp, Henriette Hellstern, Vilmantas Marcinkevicius, John Reuss, Paul Smulders og Hugo Tieleman.

Der er al mulig grund til at besøge årets Art Herning. Ikke alene kan man få en uforpligtende snak om kunsten med galleristerne, men også indkøbe original kunst på det kunstneriske niveau, som gallerierne hver i sær står for. Totalt set er Art Herning en fantastisk mulighed for at se en enorm variation i kunstneriske udtryk præsenteret af landets førende gallerier.

Åbningstider

  • Fredag     1. februar kl. 14.00-19.00
  • Lørdag     2. februar kl. 11.00-17.00
  • Søndag    3. februar kl. 11.00-17.00